Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


fredag 31 augusti 2012

Husvagn till salu!

Gör lite smygreklam här.......Nu säljer vi våran husvagn,eftersom vi nu är fyra i familjen tycker vi det känns lite trångt och bökigt och hålla på att bädda upp och ner så vi tänkte skaffa oss en lite större vagn med en annan planlösning.Den är verkligen ren,fräsch och fin, är i toppenskick och bör ses =)



onsdag 29 augusti 2012

Hjärtask!

Goddag!  Här är en ask som jag visade på Majabloggen för ett tag sen.Papper från senaste Vintage Summer Basic.Tyvärr går det sen en tid tillbaks inte att besöka Majadesigns blogg men jag vet att Marie jobbar med att den snart ska vara igång igen.




Det var ett tag sen jag var på pysselträff nu,men nu har jag och en vän bokat in oss på julträffen som Creativica ska ha i nov,det ska bli jättekul!! 

Ha det gott!!

onsdag 22 augusti 2012

Bustroll!!

I bland jagar man den perfekta bilden,tar massor av kort och inga blir som riktigt man tänkt, speciellt när det gäller barn,de gör ju som de vill :-)    Försökte på kalaset och ta en bild på dessa två små bustroll,men de var inte så lätt, hehe!!   Men samtidigt är det dessa halvskapliga,lite suddiga bilder som ändå charmar en och man fastnar för dem på nåt sätt,de syns så väl och nästan hörs på bilderna vilka bustroll dessa små  tjejerna är, hihi!










måndag 20 augusti 2012

Kalas!!

Ja, då har det varit kalas i helgen och min bror var mycket nöjd,som ni kanske ser på bilden =).

Kalaset höll till hemma hos mor och far.




Några ur kalasgänget.Två små tjejer med varsin brorsa i varsin fåtölj, så söta dom va!!!

onsdag 15 augusti 2012

Sommartiden!!

Ja då var denna ledigheten över eller ja vår gemensamma i alla fall,min fortsätter ett tag till ;-)   Vädret har kanske inte varit det bästa denna sommar men det blir vad man gör det till och vi har haft det toppen ändå.Sommarens höjdpunkt var för Axel (och vi andra med för den delen ) Astrid Lindgrens Värld, så himla bra!!!! Jättefin ordning,snyggt och rent har nog sällan varit på så fin barnpark.Alla teatrar med sång och musik var toppenbra och skådespelarna var så duktiga.Axel gillar ju Emil så det passa perfekt och åka dit i år.Vi har även varit i Gränna på Visingsö och en sväng i stugan i Halmstad.





I helgen hade vi krästskiva här hemma i garaget.Var och en fick göra sin egen kräfthatt när de kom,det var kul!! Väldigt bra och ha ett stort garage när man ska ha fest.Ljuslykorna i glas gjorde jag av barnmatsburkar som jag dekorerade enkelt med utstansade kräftor bilder och ett snöre.Billigt bra och lättgjort.Sen skänkte jag bort dem på en köp och sälj sida på FB i stället för slänga i återvinngen, det blir ju också en slag återvinning.



I helgen väntar 40-års kalas för min bror !!

måndag 13 augusti 2012

Grattis Jocke!!

Idag 13 aug fyller min kära bror 40 år.Grattis Jocke!!! 


(tyvärr föll annonsen bort i tidningen :-(   )
BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: