Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


lördag 14 juni 2008

Äntligen!!!

Nu är jag färdig med nästan alla placeringskort, jag har bara brud och brudgum kvar de ska vara lite annorlunda, men dem ska bli riktigt kul att göra och tar nog inte så lång tid.
Det är hela 78 st och det har gått ganska bra, det tar en stund innan man får flyt på det när det är så många. Sen är jag en tidoptimist oxå och det gör ju inte saken bättre..........fast nu är det klart.
Min mamma ställde till det lite först, för hon har så långt namn och alla namnlappar ska ju vara lika stora, men det löste sig oxå.
Här är de, jag har fått brudens tillåtelse att visa dem här på bloggenPappret är MajaDesign: Förälskade.Typsnittet som är Scriptina är utskrivet i grafitgrå på "baksidan" av ett Crate papper.Hjärtan QK. Band:DMMVaknade kl 06:10 idag av att åskan brakade loss, jag gick upp och drog ur en del kontakter runt om i huset.
Solen sken och det störtregna samtidigt......när jag tittade ut var det både en och två jättefina regnbågar ute. Jag fick ju plocka fram kameran......................

Kanske nåt och scrappa eller?!?!

Sen har Paula och jag haft sista scrapbookingkursen på DMM.Det gick jättebra och jag hoppas att de fastnade för denna underbara hobby.

Det har varit sååå KUL och INSPIRERANDE tid, det har varit en ära att fått ingå i hennes designteam på Dekoreramedmera.Lite snyft, men vi kommer ju fortsätta scrappa tillsammans ändå!!

En stor kram till dig,Paula och en till er andra oxå!!

Ha det Gott!!

9 kommentarer:

Helen sa...

Vilka fina placeringskort, toppen fina. Tog en liten stund att göra gissar jag. Jag gjorde till 42 + 3 gäster till vårat bröllop, det räckte.

alina sa...

Hello Linda, thank you for visiting my blog and for your nice comment .
I like your blog, the photo's are just gorgeous, and your creations so beautiful , I like the colours which you use.
I must say that I like to add you on my list with favourite blogs , because I would like to come back.
Regards from Holland and have a nice weekend . Alina

Linda dekorerar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Linda dekorerar sa...

TACK! För kommentarerna!!
Jag min toka råkade lägga en kommentar i min EGEN blogg,hihi !!!!
Men den är borttagen nu!
Ha det bra !!
Kram Linda

Eric sa...

Verkligen jättefina placeringskort!! 72 stycken!! Vilket jobb du lagt ned! Så fint med de två hjärtanen på sidan, som pricken över i:et. Vackra papper du använt också! ;-)

Tycker det är jättetråkigt att DMM lägger ner, men förstår ju Paula också. Otroligt bra service i webbutiken. Förstår att det är tråkigare för er som kunnat handla irl.

Ha en bra kommande vecka!
Kram, Erica.

Jeanette sa...

Vilka fina placeringskort du gjort. Gillar typsnittet och naturligtvis papprena :) Härliga kort du tagit. Vaknade också av smällen. Den hördes. Ja vad ska vi göra nu när DMM har stängt? Abstinensen börjar redan komma. Kram Jeanette

Lina sa...

vad kul att se färdiga resultatet, och att du visar "mitt" placeringskort =) Nu drar det ihop sig. Herregud, om en vecka är inte Kristine en svensson längre, haha
vi syns nästa fredag!
kramar i massor

kristine sa...

Tack Tack och åter tack
för den jobb du har jort med plasseringskorten. Dom blev ju så fina! nu är det inte så långt kvar... lite pirrit faktiskt. vi håller på att gjøra meny/gästlista i denna stund. så allt är färdigt tills vi drar til u.a på tisdag 24. vi höres. kram k:)

Hilde sa...

Fantastisk nydelige bordkort du har laget!!!!

Ha en fin dag!

BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: