Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


onsdag 8 februari 2012

Presentation av DT!

Ja då är även jag presenterad på Majabloggen.Kika gärna in och titta och kanske ge en kommentar ;-) Såklart kan ni skriva på svenska även om bloggen är på eng.

Klicka HÄR eller på bilden så kommer ni till mig!Presentationen är på engelska och det står i stora drag att : Jag börja scrappa 2005 och för mig är det dokumentation.Jag älskar alla färger och att jag kan leva ut min kreativa sida med denna fantastiska hobby.Gillar mest och göra layouter men även andra saker.Inspireras av att träffa andra scrappare men producerar bäst när jag är själv.


Favoritmaterial band,chalk,stämplar.Har ofta lager på lager med papper och gärna en riven kant.Änvänder gärna något utstansat från dies och punchar.


Har ofta många projekt på gång samtidigt så scrapbordet blir överbelamrat.


Ser fram emot att dela mina och de andras i Designteamets projekt på Majabloggen och att det är en ära att få vara med.Eftersom jag följt Majadesign från det allra första pappret så tycker jag detta är fantastiskt!!


Glöm nu inte titta in på bloggen !!!!

Inga kommentarer:

BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: