Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


söndag 29 augusti 2010

Scrapclub

I början av sommaren ringde det någon från en scrapclub,brukar inte vara speciellt positiv till telefonförsäljning men denna gång gick jag på det.....Första paketet var lite som att köpa grisen i säcken.Men jag blev glatt överraskad och tyckte faktiskt det var riktigt fina saker,så fina så jag tog nästa paket också som innehåller ett canvasscrapkit. Man kan bara avbeställa om man inte gillar något paket för man får se dem innan de skickar så det är ju bra.


Första paketet innehöll de här sakerna...........
Och nu har jag fått det andra som innehöll de här.Sen kanske det blir stopp på fler får se.


De ska ju scrappas också ........har inte gjort det (förutom några enstaka kort) sen i våras så jag har väl glömt hur man gör.......

Har funderat på att ta ett bloggbreak för det händer inte speciellt mycket här och då blir det sååå långt mellan uppdateringarna, det är så mycket annat runt mig just nu så jag får inget gjort.
Så det kan dröja lite till nästa gång nån dag-vecka-månad,vi får se.

Ta hand om er.Krama nån vem som ♥

3 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Behöver man en paus så behöver man. Det är inte mer med det. Jag kommer i alla fall att ha koll på din sida.

Jessica sa...

Förstår dig, har haft de tankarna med. Men så ibland gör man ett litet inlägg:) Har också köpt de paketen, frågan är bara vilket kort man skall använda? Ha det gott Jessica

Erica sa...

Förstår dig, har själv tagit många blogpauser, som du kanske vet... jag kommer i alla fall titta in då och då och se om och när du kommer tillbaka. Har du föressten sett de nya fina Maja design-julpapperen? antar att du har det, sååå fina!!

Ha det bra så länge!

Kram, Erica

BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: