Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


söndag 29 november 2009

Tändsticksaskar!

Har dekorerat några tändsticksaskar . Pappren kommer från MajaDesign och BestCreation. De är dekorerade på både fram och baksidan.


Det är en hektisk tid nu fast ändå mysigt när alla ljusstakar och stjärnor lyser upp i mörkret.
Eftersom det är en del och göra har jag inte hunnit scrappa så mycket som jag vill och därför blir det dåligt med uppdatering här.Hoppas det blir lite ändring på det snart......
Har tänkt få ihop en dörrkrans och lite ljusarrangemang så de kanske jag visar.
Hoppas ni får en mysig 1:a advent!

söndag 15 november 2009

Vänerscrappen !

I går var Anna-Karin, Jeanette och jag på Vänerscrappen.En heldag (12 tim) med scrapping, god mat,tävlingar,inspiration,shopping och prat.Riktigt trevlig dag men när vi var hemma vid 22 var jag helt slut.Vi var 80 st sammanlagt i Folkets Hus i Vänersborg.

Det var några utmaningar/tävlingar (ca 5-6 st) också, jag var med i 4 st.En var att man skulle tolka en skiss.Jag gjorde under stress och press ;-) denna layouten med kort på Axel när vi var i Branäs i vintras.Vann gjorde en tjej från Honolulu som designade egna stämplar och hade gjort ett jättefint julkort med dem.
På 2:a plats kom jag *jippie*.Man blir så glad när folk har röstat och tycker det man gjort är fint *ler*.Vinsten var en box med blommor.




En annan tävling var att göra ett bokmärke och i den kom jag på 3.e plats *kul*.Vinsten var ett scrapkit från Reprint.
Detta bokmärke gjorde jag, återigen under "stress och press".


I eftermiddag är det julkortskväll med FCS + några till i Uddevalla,ska åka ner en sväng .Då ska jag dekorera tändsticksaskar och ta det lugnt.
Ha en trevlig söndag!

lördag 7 november 2009

Mysig Lo

Två layouter har jag gjort i MajaDesigns nya julserie. Tyvärr har jag inte varit hemma denna veckan när det varit ljust nog för att fota,det är mörkt mörkt nu och regn/snö.
Men idag gick det.Kortet är några år (och scrappat förut....) men färgerna var så fina ihop med pappren så jag kunde inte låta bli och göra en LO till.

Tyckte den blev jättemysig!!

( Klicka så blir bilden större)
Höstträdet från QK (se här) är väldigt användbart,alla "swirls" har jag stansat ut med det,blev jättefina dekorationer. Järneken är också QK.


Ska försöka hinna fotografera annat jag gjort under helgen när det är ljust, så är det gjort för kommande inlägg,då kanske jag kan uppdatera under veckan ;-)
Trevlig lördag !!
BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: