Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


lördag 7 mars 2009

Semester i Branäs!

Vi har haft några dagars semester och tillbringat 5 dagar i Branäs. Där var vädret sådär nån dag dimma och det snöade till och från, visst vill man ha lite sol men det får väl gå.

Backarna var bra ändå och hela anläggningen var är som gjord för barn så det var toppen.

Axel åkte skidor för första gången (som hans pappa väntat.....)

Först med sele och första dagen gick det sådär bra, men han tog sig för varje gång.

Det gick riktigt bra de sista dagarna i "pappas skidskola" !!


Eget liftkort (passerkort) att stoltsera med är ju lycka!!!


Det gick ganska bra att åka lift också fast ibland kommer det ju annat roligt att titta på åt andra hållet eller bakom och då följer ju skidorna med...........Men att få sova i våningssäng där uppe med en liten trappstege upp, det var nog bland det bästa!!!!!!!!

Riktigt härligt att vara ute i snö och vind. Axels farmor och farfar var med oss så Magnus och jag har åkt riktigt mycket slalom det känns i fötter och ben,hihi.

Stort tack för alla gulliga kommentarer om min box,det värmer.Nu är det högtid att börja scrappa de minilayouter som skall var i,ligger lite efter.......


Imorgon bär det av till mässan i Göteborg med FCS-gänget,ska bli jättekul och jag är riktigt shoppingsugen,kanske vi ses ?


Ha en fortsatt Trevlig Helg!!

1 kommentar:

Helen sa...

Vad härligt med skidsemester! Vi var i Branäs förra året och tyckte också att det var väldigt bra anpassat för barnfamiljer.
Ha så kul på mässan imorgon!

BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: