Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


söndag 28 december 2008

1-års jubileum med utlottning!!!!


Idag (eller nu i dagarna iallafall) har jag haft min blogg LindaDekorerar i 1-år!!!!!!!

Det får vi ju fira lite!!!!!!
Så vad passar bättre än att lotta ut en hel hög med dekorationer.
Det är brads, knappar, blommor, snöstjärnor, granar mm i plast, trä, filt och metall.


Allt som ni ser (och inte ser) på bilden lägger jag i en påse och skickar till den som vinner!!!!Lägg en kommentar i detta inlägg och skriv varför ni besöker mig *kul och veta*

Ni har tom lördagen den 10 januari på er, då drar jag en vinnare från de som skrivit att de vill vara med.

Obs! Ni måste skriva i detta inlägget för det är härifrån (dessa kommentarer) jag drar lotterna!!!!

God fortsättning, ses snart !!!!!!!!

16 kommentarer:

Helen sa...

Självklart vill jag vara med i din utlottning! Jag besöker din blogg för att du gör så otroligt fina saker, jag blir väldigt inspirerad av det du gör.

Kickans_blogg sa...

Hej! Och OJ vad mycket fint du har gjort!! Älskar din stil!! :0)
Jag är ute på bloggrunda och hamnade hos dig! Älskar scrapgodis och är gärna med i en utlottning!!
God fortsättning! // Kicki

Anki T sa...

Hej vill förstås gärna vara med i din utlottning!Jag kommer till din blogg för att du gör så mycket fint att inspireras av och för att jag är nyfiken på vad du hittar på!
Ha det så bra!

Susanne sa...

Jag har nu i december sett så många fina saker som ni har gjort, och fått sådan inspiration!! Så nu i januari ska jag också sätta igång och pyssla och fixa och det ska bli så kul! Så att vinna i denna tävling skulle ju verkligen vara toppen!!!!! Hoppas på jättetur!!!!!
sandroulla@spray.se

Anna-Karin sa...

HejHopp!
Jag besöker givetvis din blogg eftersom du gör så mycket fina saker. Både ditt scrappande och dina foron är så fina. När du visar interiörbilder ser man ju också att du har mycket god smak.
Kram Anna-Karin

Caroline Blom sa...

Vad kul och spännande med en utlottning. Det är roligt att veta vad som händer hos er. Vi hinner inte träffas så ofta. Du har lurat in mig på scrappandet så jag brukar titta på dina underbara saker. Tänk om man kan bli så duktig. Har du någon kurs?
Gott Nytt År!
Caroline

Erica sa...

Skriver som så många andra, du INSPIRERAR, därför besöker jag din blogg, vi började blogga nästan samtidigt, det har varit underbart kul att följa din blogg under detta året och ser fram emot nästa år! Och.. jag tar gärna en lott!

GOTT NYTT ÅR tillönskas dig!
Kram, Erica

Ulle sa...

Hej Linda och Gott Nytt 2009!
Hoppas att allt e bra med dig och Familjen, Självklart vill jag vara med i utlottningen. Känns som om du har bloggat i minst 2år iallafall. Kollar din sida för att följa dig och det du gör. Kul att se alla kort du tar, särskilt på Axel, så kul att följa honom. Har ju inte sett honom"live" sen han typ var nyfödd. Sen får jag så många tips här. Har tvingat min man att fixa plywood hjärtat till mig, det e så fint. Men du jag saknar ett kort....du vet nog vilket...det e ett år sedan Kiel hhihi Kramar På Dig, hoppas att vi snart kan ses, hade varit så kul! Kram Ulle

Jeanette sa...

Jag besöker din blogg därför du är så inspirerande och duktig. Dessutom har du så många fina foton med. Du har en sån fin känsla för färg och form

Kram Jeanette

Ansol sa...

Klart man vill vara med och vinna. Jag tittar in här emellanåt när jag är ute på bloggrunda. Kul att kolla hos någon man känner och träffat IRL.
AnnSofie

CamillaB sa...

Vill gärna vara med i din utlottning! Måste bara säga att du tar underbara foton på din son! Önskar jag varit en lika duktig fotograf när mina barn var små..!

Regina sa...

Congrats on the one year of blogging!!!
I discovered your blog a few weeks ago and I've enjoyed going through your blog. You have a wonderful blog with a fantastic mix.
The layouts with your son are always adorable! I like your creative style and very inspiring.
Thanks for the opportunity for this great candy!

Anna sa...

Hej!!
Fick tips av Anna-Karin-Grönakulor om din blogg. Och jag tackar henne för det tipset för här kommer jag att hitta inspiration till mitt Lo skapande.
//Anna

Hanna sa...

Hej, vad kul att jag trillade hit av misstag ett lyckat sådant. Har hittat massor av inspiration o tips jag säkert kommer att använda mig av. Du har en härlig stil på dina alster. Sen vill jag ju gärna vara med i utlottningen , håller tummarna ha ha....Ha det bra.

Marianne sa...

Hei,
jeg kom tilfeldigvis over din blogg ved å linke meg BAKOVER i rekken av de som hadde fått utmerkelsen med den gule logoen. Spennende å se nye blogger, og likte det du hade laga både av kort, LO'er og andre ting du deler.
Kommer nok tilbake jeg

Gøy å være med i en trekning av blogcandy og!!

Ha en flott dag

Anonym sa...

Hej!
Jag vill gärna vara med i en utlottning (hoppas det ej är försent).. Jag besöker din blogg med jämna mellanrum för att få inspiration och motivation. Jag önskar bara att det fanns mer än 24 timmar per dygn, tiden vill liksom inte alltid räcka till.. Men när man tittar in här så blir man så sugen på att scrappa så att då är det bara att ta sig tid. Ha det bra!
Hälsningar Annika annika@tkd.se

BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: