Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


torsdag 8 maj 2008

Lite scrappat...

Det blir inte mycket pysslat sådana här underbart sköna dagar, sommarväder.
Just nu håller vi mest till ute. Håller på att anlägga en ny rabatt som min mor ska planera ihop åt oss, det ska vara en som blommar vår,sommar och höst. Hon kan ju det där ganska bra vid det här laget...

Har faktiskt scrappat lite i helgen som gick också. Det blev en LO på Axel när han sitter på sin älskade grävskopa.det var ju snö den dagen han fyllde 3 år (25 mars) Men han skulle absolut gräva....så blev till att sätta upp den i tvättstugan och" gräva" legoklossar !!!


Pappret hade hamnat i lådan kommer troligen aldrig användas.Men det åkte fram igen.

Även lite gamla stickers,grävmaskinen är bland de första jag köpte,faktiskt.Kul och få användning för lite gamla saker.

Saknar pojk/killpapper i härliga blå och röda färger.Väntar på att Marie (MajaDesign) kanske ska göra några i framtiden.Hoppas det iallafall, jag har försökt påverka henne, så kanske ,kanske någon gång.

Ha det gott!!!

2 kommentarer:

Erica sa...

Vilken fin LO! Har också det där papperet, har faktiskt använt det, men det tog ett tag.. håller med, det är inte lätt att hitta fina glada "pojkpapper", hoppas med på Maja Design som du skriver.

Anonym sa...

Vilken fin LO. Vad skönt att det finns fler som saknar papper i klara röda och blå färger, började tro att jag var själv. Vad är det för papper med bilarna på?

BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: