Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


lördag 18 januari 2014

Bakdag!

Idag har vi bakat både semlebullar och kanelbullar  plus att vi hunnit med en massa annat 😀 härligt! 



tisdag 14 januari 2014

Äntligen snö!




Himla härligt med snö, var så trött på denna skitiga vintern allt grus och alla kläder som får tvättas stup i kvarten . Nä snö och kyla så blir det rent och fint. Sen har ju barnen så mycket roligare ute.

söndag 12 januari 2014

Fågelholk

Axel o morfar har snickrat ihop en fågelholk, nu är den på plats och inflyttningsklar lagom till snön kom 😉

lördag 11 januari 2014

Branäs!

Första turen till Branäs blev efter nyår, inte mycket snö, få backar öppna,regn och låååånga liftköer. Men Axel åkte ändå och Siri åkte för första gången , mycket stolt tjej!
 

söndag 5 januari 2014

Gammalt blir klart 😀

Hittade en layout i gömmorna som jag gjorde i somras. Det är en sida till en dubbellayout, den första ( nedre) gjorde jag för längesedan men den andra ( övre) som skulle varit gjord i samma veva, tog ett par år innan den blev gjord...... Men jag hittade papper mm i en påse så då gjorde jag klart den ;). Sparar ofta kort, papper o tillbehör i små projektpåsar. Ska nog ta tag i några fler som ligger här😃



Årets favoriter..........

Hmm har jag ens gjort 10 ?!? Japp det hade jag faktiskt, dock inte layouter men andra saker. Men jag jobbar på att fylla Siris album ;-)     Här kommer en liten glimt av det jag gjort 2013!!



 
 

BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: