Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


tisdag 28 maj 2013

Cykla och måla!

 
Det är en tjej som verkligen gillar och vara ute =)  Cykla eller rättare sagt "åka" på Axels första  lilla cykel är drömmen och få göra eller få en hink med vatten och "måla"
 
 









fredag 17 maj 2013

Stockholm!

Tillbringat långhelgen i Stockholm. Magnus lillebror och hans sambo med bebis i magen bor där. Vi tog husvagnen upp med ett stopp i Kungsör på vägen upp och ett i Mariestad på vägen hem och bodde på Bredängs camping, så himla smidigt och bra och bara några hundra meter till tunnelbanan och vips var man inne i centrum. En intensiv men supertrevlig helg med många trevliga utflykter =)
 
 
 
 

                                                               Vasamuseét


                                                             Junibacken


 
Åka tunnelbana var nog så spännande!
 




söndag 5 maj 2013

Lilleby flyttar snart in.......

 
Dags för Siri att få nya tapeter till sitt rum. Dock var den tapet som satt där en strukturtapet som inte är spaltbar....eftersom det är jag som vill tapetsera om så var det var bara för mig och börja skrapa......det ska bli en fondvägg så det var ju inte hela rummet i alla fall.
 
 
Att välja tapet kändes först som en omöjlighet men valet blev ganska snart superenkelt och det fanns inga andra alternativ...    Så nu är det strax dags för Lilleby från Boråstapeter och förgylla väggen i hennes rum =)
 
 


BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: