Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


söndag 21 december 2014

lördag 20 december 2014

Det närmar sig...

Snart är det jul och lite långledigt!! 

måndag 15 december 2014

Saffransbullar !!

Bakade saffransbullar i lördags.Under hösten har vi tittat på Dessertmästarna och förra veckan hade juryn i det programmet ett Julprogram. En av dem Magnus Johansson fyllde bullarna med smör, mandelmassa , rivet apelsinskal och mörk choklad. Det såg så smarrigt ut så jag var tvungen och prova. Vågade dock bara göra den fyllningen i halva degen och det va synd för de var verkligen supergoda!!!!


lördag 6 december 2014

Hustomtar!

Förra året när vi åkte fram och tillbaka upp till Branäs så hade de tre tomtar som stod vid vägen i Billingsfors. Jag tyckte de var så mysiga så i år gjorde vi egna. 
Magnus gjorde stommarna , skruva fast dem i stenplattor så de står stabilt. 

Nu står de så fina vid flaggstången på berget. 



onsdag 3 december 2014

Frändescrappen !

En heldag med pyssel,prat,mat och handlande .... Väldigt trevlig och mysig träff är den . Var med i utmaningarna , även om man ibland känner att det liksom är kört och vinna el komma tvåa så kan man ju chansen på priserna därefter då dom är lottade fram ;)

 I den första skulle man dekorera en ljuslykta och jag kände mig rätt nöjd, för jag gjorde en som skulle passa hemma. Så vann jag första pris i den!!! Så roligt och framför allt att de andra röstade på MIN❤️


BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: