Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


lördag 30 november 2013

Nya dies!

Har fått hem några nya dies bland annat dessa två , borderdiesen är en jag verkligen letat efter den är sååå fin med stjärna, hjärta ,pepparkaksgubbe mm. Tänk va fina kort det ska bli. En gitarr har jag oxå letat efter eftersom min son har en förkärlek för gitarrer, visserligen ville jag ha en elgitarr men det går fint med denna med :-) Dags och börja pyssla! 

onsdag 20 november 2013

Jippie!

Äntligen har jag hittat den, har läääänge velat haft en sån här men svår att få tag på. Men hon på Scrapbruket tog hem åt mig såå glad det värmer en scrappares hjärta <3 

söndag 17 november 2013

Skogsmulle

Idag har Siri och jag varit på Mulle.Axel och Magnus var på Strövarna. Idag var det full fart på mullebarnen . Byta träd leken , hitta samma djur, repbana , sen gjorde vi dm smaskig tårta till Mulle! Nästa gång är det Tomtestig, spännande!!

onsdag 13 november 2013

Knäckehjärtan

Idag på vår lediga dag har Siri och jag bakat knäckehjärtan 😀
  ( krånglar med bilder från datorn så ni får hålla tillgodo med mobilbilder så länge....) 

Morr!!

Tyvärr krånglar detnör jag ska lägga in bilder från datorn :( har försökt ett antal grr men det går inte!!! 

onsdag 6 november 2013

Siris album

Har äntligen hittat ett album till Siris layouter, de är inte så många än men de ska bli fler och nu har jag ju ett album att stoppa dem i ;-)  Det kommer från PY Hobby många fina album och väljs på hade de, men jag tyckte detta var finast :)



BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: