Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


onsdag 28 augusti 2013

Scrapträff!

I lördags var Caroline och jag på Frändescrappen, kändes lite tokigt och gå in och sätta sig i det fina vädret men sommaren har ju varit kanonbra i övrigt så då va det inte så farligt .Väl där glömde man hur vädret var ute med så  =)
 
 
Tema för träffen var kräftskiva, en utmaning var och göra en inbjudan, här skulle det va någon form av skaldjur och rött med. Jag gjorde av en påse.
 
 
 
 En annan var att man skulle man dekorera en servettring, där skulle det också var skaldjur med.
Jag gjorde en liten lykta till också =)



måndag 5 augusti 2013

Nytt kök!!

Ja en del byter ju efter några år så varför inte...tror inte mannen i huset skulle bli så glad dock =)
 
Nä det är Siri som fått ett eget kök. Från telefonbänk till barnkök, inte dumt. Köpte en telefonbänk på loppis i Högsäter.
 

Tog bort de guldiga knopparna, målade hela bänken med häftgrund först och sedan vit. Eftersom det lutade lite inåt på sittdelen där spisen ska vara lade Magnus dit en skiva och fixa ihop så det blev  rakt. Sen sågade han ut spishällen, vi silversprayade kanten, måla plattan svart, ritade dit hällringarna  och lackade ytan så den blir lite tålig. Sen hade vi mosaikrester från badrummet som passade perfekt till!!
 Så här ser den ut nu när den är klar, är toppennöjd!!!
Det enda som ska dit är några knappar att "starta" spis och ugn med ,men jag har inte klurat ut hur jag vill ha just det än....
 Själva spishällen


 Silversprayad kant.

 Lite redskap.


Färdigt för mat och bak.

Lådorna har jag klätt med lite fina mönstrade papper.


 Ugnen med plats för plåt så småningom. Magnus sågade till en ugnslucka, fräste ur en ruta i mitten och satte dit en bit plexiglas. Magneter för att kunna stänga luckan och kedja för att den inte ska falla ner i golvet.



 
 Lite grejer i lådorna.
 
 
 Några brickor i en låda.
 
Sydde några knäckemackor med ägg .
 Blev några mjuka mackor med, en med prickig korv och en ostmacka
 
 
Siri var så himla nöjd och börja laga mat direkt

 
 
 
Sen natta hon ena dockan i en låda också tokungen =)


Ja det kommer så småningom bli mer mat och redskap, en liten servis och lite annat smått och gott. Men hon är ju inte så stor och tanken är att hon kan få lite i födelsedagspresent, julklapp och önska sig lite det hon själv vill ha utan att allt måste finnas från början.
BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: