Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


fredag 30 november 2012

Julmarknad

Imorgon Lördag 1 dec kommer det vara Julmarknad här i Stigens Folkets Hus 11-18.Jag kommer vara med och sälja julsaker och även scrappade ting som askar,julkort,flaskkort och dekorerade godispåsar
Så kom på ett besök!!



torsdag 22 november 2012

Julkort-plånbokskort

Gjorde ju några plånbokskort till Studenten och nu har jag gjort några till jul.Om man tänkt ge pengar blir det juligt och fint och lägga dem i ett sånt.Man kan även ge presentkort,lotter,biobiljetter eller lägga blomstercheckar i dem .


Några lotter och ett litet kort om man vill skriva en rad eller två.



tisdag 20 november 2012

Julkort-Memorybox die

Jag beställde ju några dies från Memorybox och jag kunde nog beställt fler....för de är sååå fina men men....En av dem var  i alla fall denna julgranskula med snöstjärnor,enkelt för det behövs bara en die för att kortet ska bli fint.

Var på Julträff i helgen,jättetrevligt på alla sätt och skönt och sitta i lugn och ro en HEL dag =) Trevligt sällskap av Caroline hade jag med!! En sak var jag lite besviken på bara och det var uppläggen på utmaningarna, jag tycker oftast det är en av de roliga sakerna och va med på dem, men de var inte riktigt i min smak.Vänerscrappen hade ju fantastikt roliga utmaningar  och bra priser.... Men men det var jättetrevligt ändå =)

fredag 16 november 2012

Julkort-Julen är Här

Ett julkort med de nya julpappren från Maja!

På söndag är det dags för julkortsträff i Uddevalla,ska bli mycket trevligt och åka iväg på en scrapträff det var ett tag sen...

måndag 12 november 2012

Julkalender??

Sitter just o funderar på om jag ska ha nån Julkalender på bloggen i år som jag hade förra året (se kategori Julkalender)   Finns det nåt intresse för det ???  Eller vad tycker ni ??



Förresten har jag äntligen lyckats få dit några bilder på Pinterest...var ett tag sen jag gick med ....men här finns jag Pinterest/lindadekorerar 

lördag 10 november 2012

Julkort!


Ett av alla de julkort jag gjort.Har glittersprayat hela kortet,om det nu syns på bilden.Papper från Majadesign Vintage Winter serien,härligt papper med snögubbar


Spiralerna som jag har gjort är väldigt enkla att knepa ihop.Bara tunna små pappersremsor som jag snurrat runt en tunn träpinne,typ som en grillpinne sen lite glitterlim på bara,visst blev det fint

fredag 9 november 2012

LOPPIS!!

Imorgon lördag är det dags för Loppis igen,mellan kl 10-14 i Högsäters bygdegård.Vi kommer sälja barnkläder,leksaker,kläder,scrapsaker och en hel del scrappade kort av olika slag.VÄLKOMNA!!

måndag 5 november 2012

Branäs!

 I helgen har vi varit i Branäs o gjort i ordning husvagnen som ska stå där i vinter,ska bli spännande o prova vintercamping =)  Väldigt fin camping ,rent och fräscht!  Ingen större snö där nu o lika bra det för vi ville ha en del saker på plats innan snön. Vi var inne o badade i Sysslebäck, bassäng och bubbelpool skönt!
Tog en del kort men de i kameran råkade jag (för första gången....) surt nog radera innan de hamna i datorn......grrrr!!  Tur i oturen ändå att de inte var kort jag var "mer" rädd om .


Har hittat årets Pepparkakshus!!! Hmm ,kanske lite väl avancerat,men visst är det fint!!!!


Jag scrappar för fullt har gjort masssor,var längesedan jag var inne i en sån period,t o m år sen tror jag,sååå himla kul!! Men de har inte blivit fotade än,men det kommer ;-)
BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: