Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


torsdag 25 oktober 2012

Askar!

Som scrappare och pysslare börjar man  oftast med julpyssel tidigt,en del kanske håller på året runt,men det gör inte jag .Brukar oftast börja i oktober då kvällarna blir mörka. Tändsticksaskar är både roliga och lätta att dekorera och till jul vill man ju absolut tända ljus med stickor och inte nån annan trist tändare eller hur? =)
Dessa är i papper från Vintage Winter.


 Jag brukar ofta dekorerar baksidorna lite enklare,dels så man ser skillnad och sen så asken ligger plant.

onsdag 24 oktober 2012

Boktips!!

Har precis läst ut den tredje boken av Camilla Grebe och Åsa Träff ,en spänningsroman. Jag älskar de här böckerna och jag var fast från det att jag läst den första för nåt år sen,men jag vet knappt nån annan som läst dem,tills jag såg på Annikas blogg att hon precis också läst ut den. Man lever sig i den och känslorna hos personerna beskrivs så djupt och starkt.Man bearbetar boken i huvudet efteråt, så det kändes riktigt skönt och se att nån mer läser dem!! Hihi!!



PS Vår dotter är inte döpt efter henne,det var en ren slump och jag kom på det först nu...........

lördag 20 oktober 2012

Tändsticksaskar

Jag har dekorerat några tändsticksaskar i MajaDesigns nya papper Walking in the forest. Fina och ha framme som dekoration när de inte används.Man tänder ju en del ljus i höstmörkret.Jag har mina på tavellisten så inga små barnhänder når dem .



Så här ser baksidorna ut.

söndag 14 oktober 2012

Grattiskort!

 Barnkalas för Axel i fredags gjorde varsitt kort till killen och tjejen som hade kalas ihop,loppis för mig i lördags det var riktigt trevligt o lite kul o se att de jag  trodde skulle bli sålt blev ganska mycket kvar av,medan de "osäljbara" gick åt,hihi!!  Varit på Pomp de lux party idag, trodde kanske de inte var kläder jag gillar då färgerna är lite dämpade och jordnära,gillar ju färger som min favorit Villervalla =)  Men de hade sååå mycket fint o de var helt annan sak och se dem i verkligheten,sen att priserna var som på KappAhl el Lindex var ju kanonbra,blev bara kläder till Siri, tights,klänningar etc. Axel får ju nästan va med o välja själv för att han ska ta på sig det,men lillskruttan har inget och säga till om ...än =)



Grattiskortet till killen som är tokig i fotboll.



Sen kortet till tjejen.


Har fastnat i och göra dessa ballonger med lite 3D effekt.


onsdag 10 oktober 2012

Loppisdags!


På lördag ska mamma och jag sälja på Loppis i Högsäters bygdegård,det är mellan kl 10-14.Vi ska sälja husgeråd,tyger,scrapsaker,lyktor,barnkläder från 10 kr st och en del annat,så kom och fynda =)

fredag 5 oktober 2012

Dies från Memorybox

Nya dies,jippie!!  Jag är ju väldigt fast i det här med dies och stansar,mer min grej än stämplar,målning och dyl.

Gillar verkligen diesen från Memorybox,passar mig kanonbra också eftersom jag gillar snöstjärnor, så dessa kom med posten i dagarna från Scrapbruket. Fast jag vill ju ha fler....men men får börja med dessa =)

torsdag 4 oktober 2012

Kanelbullens dag!


Har bakat bullar idag!  Passande nog på Kanelbullensdag =)    Visst hade de bra pris på ICA men jag köpte jäst istället och bakade egna, supergott!!

BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: