Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


torsdag 27 september 2012

Mycket kort blir det........

............och nu ska några säljas =)  Ja det blir ju en del kort man gör och ibland frågar folk om de får köpa,eftersom det är svårt och planera sin tid så är det också svårt och ta emot beställningar.Så jag har helt enkelt lagt ut någar kort jag tillverkat så kan man välja ett av dem om de passar.De finns under fliken upp till vänster Linda säljer! mer info om betalning osv finns där också,så kika in om ni är intresserade


måndag 24 september 2012

Nya Majapapper...snart

Ja nu kommer snart de nya pappren från Majadesign.Den kära gamla Skogspromenad kommer i en ny uppdaterad kollektion,så himla kul för den är så härlig i färgerna och jag bara älskar de blårutiga pappret (Foder) som alltid varit en favorit hos mig =)  En ny Julserie med,härligt!!
.


lördag 22 september 2012

Färger!

Visst är det härligt med färger? =)   Jag är mindre förtjust i lila men i denna klänning blir det helt underbart.jag bara älskar färgcombon i denna,helt fantastiskt gjort och det kommer bli svårt och sälja denna på tradera,hehe!!


fredag 21 september 2012

Liseberg, Siri 1 år och Emaus !

Ja September månad är det mycket som händer =)   I söndags var vi på Skanskas familjedag på Liseberg.De bjuder på underhållning, inträde,åkband mat och glass.En riktigt rolig dag.




Sen fyllde vår goa tjej 1 år, lilla skruttan har blivit så stor.... Vi hade ett litet kalas den dagen hon fyllde så tar vi lite mer kalas för henne senare.



Sen var det en studiedag i skolan denna veckan så jag och Andrea tog med oss barnen och åkte till Emaus .Vi var nästan själva där så barnen kunde verkligen leka fritt.Vi hade korv i mattermos med oss,det var spännande och äta,lite annan fika hade vi också förstås =)




Ja ,september är som sagt en händelserik månad med många födelsedagar och kalas.Inte mycket tid till scrappande inte, men nu är hösten i  här och då brukar det finnas mer tid till innemys och pyssel.

måndag 17 september 2012

Siri 1 år!


Idag fyller vårt lilla ♥ 1 år! Tänk att tiden gått så fort.....


fredag 7 september 2012

Bondens dag!

I Helgen som gick var vi på Bondens dag på Backamo.Första dan med långbyxor föe hela familjen,en riktig miss då det var så varmt denna första september dag.Axel han var då ganska klar med vilken traktor han ville ha, de andra åren vi varit där har det varit den största traktorn som gällt.Men i år var han tydlig med vilken han "önskade sig" och att denna var alldeles lagom för honom och köra själv =)


Trevlig helg!

söndag 2 september 2012

Siri på altanen!

Eftersom Siri sen nån vecka tillbaka går och hon börjar närma sig ettårsdagen ville jag ta några kort när hon är runt året.Så jag passade på när det var fint väder och ta lite kort på henne virrandes runt på altanen,detta yrväder med två små risgryn och en enorm vilja







Ha det gott!!
BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: