Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


söndag 29 april 2012

Studentkort!

Snart är det dags för studenttider,har gjort några kort med de perfekta pappren för det.Det är på något vis lite extra kul och känns lite högtidligt och göra studentkort,man minns ju känslan man själv hade som ett lyckorus, även om det nu är ett antal år sen :-)

Pappren är från MajaDesign serien: Äntligen!
Har återigen använt ett 4x4 alfabet ,så himla smidigt och bra till kort,min nya favorit!




Ha det gott!!

måndag 23 april 2012

Roligt att ni vill vara med i utlottningen! Kul och se vilka som kikar in här också.Ni som inte är med kan lägga en kommentar i inläggen för utlottning (tom 30/4) så är ni med.

I helgen var Axel på kalas de var några som hade kalas ihop,så jag gjorde ett kort till dem var.



 

Vårt nya lilla husdjur som håller gräsmattan i trim :-)


Ja då Blogger har ändrat lite i bloggmallen med gränssnitt etc,det blir säkert bra men många saker är lite ovant så ser de konstigt ut ibland här så vet ni varför.

söndag 22 april 2012

Utlottning 2!

Här kommer nästa utlottning .....samma här som i Utlottning lägg en kommentar  på detta inlägg för att vara med i utlottning 2 innan Valborgsmässoafton kl 24.00 så drar jag en vinnare den 1:a maj.
Naturligtvis får du vara med i båda ;-)


LYCKA TILL!!!

lördag 21 april 2012

Utlottning 1!

Japp!!! I år har jag bloggat i 5 år,det får vi väl fira lite.Fast jag började i dec så vi är inte riktigt där än,men säg den som aldrig tjuvstartat nån gång, till och med Usain Bolt ;-)

Tänkte börja fira med två små utlottningar av lite band,blommor,knappar etc.
Tyckte det var roligare att dela på det ;-)


Vill ni va med på min lilla utlottning 1. Lägg en kommentar här på detta inlägg ,ni har till och med Valborgsmässoafton kl 24.00, så drar jag en vinnare 1:a maj!






Imorgon är nästa..........

måndag 16 april 2012

Mysfilt!

Innan Axel föddes köpte jag ett kit på Panduro som skulle bli en filt.Jag började klippa i det men kom aldrig längre så jag köpte en filt på Polarn och Pyret istället.Nu när Siri kom så hitta jag det i en låda och frågade hennes farmor om inte hon kunde sy ihop och sätta dit några figurer och göra klart den och det gjorde hon.


Från början skulle det vara 12 rutor men den blev lite stor då så vi tyckte det räckte med 9 så kan man sy ett täcke till dockan av resten istället sen. Sen gjorde hon figurer på alla.

Hon är väldigt duktig på att sy och visst blev den fin ;-)














Lilla snorpan kravlar sig just nu runt överallt härligt.....och besvärligt, hihi!!







fredag 13 april 2012

Den lilla rosa glasskiosken!

Ja, här är det vår fast det känns mest som vinter just nu.I väntan på värme och sommar gjorde jag en liten rosa glasskisok. Mitt senaste bidrag till Majabloggen. Fick några riktigt rara kommentarer på den där också, så roligt!


Pappren är från serien Sommartider förutom det med löv som är från Äntligen!


Alfabetet är Manhattan en 4x4 die ,väldigt användbart format tycker jag!



Har haft en massa Stickles på glassarna som jag klippt ut från arket-Massor av glass! Även lite Crackle paint på struten sen massor av Pearlmaker!!!




Några spetsar som snickarglädje.Tog en del chalk på den så den skulle se lite sliten ut,som om den stått vid stranden ett tag.




Disen är från QK/LC serien Enjoy












Tyckte den blev rätt söt ;-)




Ha det bra,hej svejs!


onsdag 4 april 2012

Påskägg!

I mitt senaste inlägg på Majabloggen visade jag ett påskägg som jag dekorerat.Det blev i vårens härliga toner.Det lilla fågelboet som sitter på är gjort av björkris.






Har även haft besök av min kära barndomsvän, försökte ta ett kort på våra små tjejer ihop,det var inte lätt.Men de fastnade båda på en bild i a f ;-)













Nu är det snart påsk,härligt!!
BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: