Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


söndag 29 januari 2012

Grattiskort!

Har gjort ett grattiskort som en kompis beställde häromdagen.Det är till en kille som fyller tio år så jag ville inte ha det så barnsligt utan göra det lite tufft ;-) Hoppas han blev nöjd.
Pappren är från Majadesign.






Håller på och redigerar lite dopkort,några bra hoppas jag det blir ;-)


Trevlig söndag på er!

fredag 27 januari 2012

5 Foton!

På vår långa tavellist i vardagsrummet har vi en ram med plats för 5 foton.I den har det varit en porträttserie på Axel. Nu tyckte vi det var dags och byta ut den när vi har ett barn till i familjen.Så jag tog några syskonfoto som jag skrev om tidigare.Nu har jag ramat i 5 av dem i den ramen och det är dessa .

Vill ni se de som satt i innan (fem av de sex satt i ramen) klicka HÄR













Trevlig Helg!!

söndag 22 januari 2012

Siris dopkort

Ja då var det dags för Siris dop idag.Strax över 4 mån är hon nu så det blir väl lagom ;-).


Gjort ett kort till henne i form av en klänning med lite band och blommor.Papper från MajaDesign Sommartider.



Skrev hennes namn inuti kortet.Siri är hennes tilltalsnamn.Märtha för att jag tyckte hon skulle heta det men hon fick det i andra namn istället.Kristin för att jag heter det i andranamn och även min mamma och min mormor.






Ha en trevlig dag !!

fredag 20 januari 2012

Pulkaåkning!

Vi hade lite snö förra veckan, det varade inte länge men när det var så kallt i marken gick det riktigt bra o åka pulka.Andrea och barnen var här och åkte på snön, sen fika vi såklart!



I helgen blir det dop för Siri så lördagen blir till och göra tårtor.


måndag 16 januari 2012

Syskonfoto

Har försökt ta lite syskonbilder,det är inte så lätt.Båda ska vara på humör,hemma,vakna,mätta och det ska vara hyfsat dagsljus.Inte lätt men några blev det iaf ;-)

Här är ett av dem, tycker det blev ganska mysigt när de tittar på varann ♥





Annars är det full rulle, julen är bortstädat och vi längtar redan till nästa...haha.Fast vi vill ha vår, sommar och höst först men framför allt vinter och SNÖ!!! Detta väder är så trist.Axel vill så gärna ha åka pulka och skotta snö ;-)


Nu är det snart dags för dop för Siri så då vet ni vad jag sysslar med denna veckan,hoppas få ihop ett kort till henne med.


Nu ska jag baka bullar ;-)

Hej svejs!!

tisdag 10 januari 2012

Grattiskort!

Ett Grattiskort som jag gjorde då Siri låg i magen och jag gick hemma o väntade på att hon skulle komma ut,gjorde några som kan vara bra att ha några liggande.

Papper är från MajaDesign och
stämpel Tim Holtz












Vi håller på och greja om lite här hemma .Behöver mera förvaring för kläder så vi har köpt en spegelgarderob med skjutdörrar till hallen istället för en ynka liten överbelamrad hatthylla.Det gör att jag inte har hunnit scrappa el pyssla nåt större det sista men de kommer............

tisdag 3 januari 2012

Nyårsgåva!

Denna kruka fick våra vänner vi var hos på nyår.Det var hyacinter och några vita träbitar som dekoration.Men jag piffade till den lite extra med några silverdetaljer också.Tyckte koppen var rätt tuff, nästan så jag köpte en själv.Om man inte vill plantera nya blommor sen kan man ju ha sand och värmeljus i den,fint på köksbordet.


Hoppas det nya året börjat bra för er alla !!
BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: