Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


måndag 25 april 2011

Vår eller sommar?

Ja,det kan man undra.Vi har haft ett fantastiskt väder dessa lediga påskdagar, härligt om än något besvärligt också.Då träden fullkomligt exploderat och det känns.....

Har gjort några vindsnurror av lite spillbitar,har 4x4 die så det är (nästan bara) och stansa ut.Inte regntåliga,men man kan ta ut dem en fin dag ;-)










Axel tyckte de var fina men han är mest glad åt sin nya spade ;-)



Som han fått användning för denna helgen då vi gjort en ny rabatt på baksidan av huset.





Rabatten är vid berget.





Och simsalabim är den (nästan) full av växter,det är bra och ha en nedlagt plantskola i närheten ;-)


Hoppas ni får en gó vecka!!

fredag 22 april 2011

Glad Påsk!

Lite påskpyssel till påskriset. Idén till hönorna har jag fått från Axels förskola.Väldigt enkla,de gjorde vita hönor men jag har gjort några med mönstrat papper också.Ett vanligt hjärta som man vänder upp o ner och sen ben,näbb och kam.Limmade även en vit spets runt den ena.Tycker de blev jättehärliga !




Påskägg.Det är en cc-die med ägg i fem olika strl. Gjorde några med enkla dekorationer och tyvärr har jag lagt diesen nånstans så det blev inte fler ägg i år, hoppas jag hittar den till nästa påsk ;-)
Även några av äggen fick band runt och en vårlig stämpel



Hoppas ni får en härlig påskhelg!!!

måndag 18 april 2011

Påskgåva!

På sista träffen med FCS gjorde vi små korgar som Anna-Karin hade hittat nånstans på nätet.Väldigt käcka och fina.Min blev i påskens tema,men man kan ju lägga vad som helst i pengar,lotter eller vad som passar. Här på FCS blogg hittar ni en beskrivning. Här ser ni min korg, fylld med goa mandelägg!!
Ha det godis,hihi!!!

lördag 16 april 2011

LO Sommartider!

I väntan på sommaren har jag scrappat några kort från förra sommaren.Bilderna är från Halmstad.Pappren är Majapapper.Har tom haft framme symaskinen,det blir ganska snyggt med riktigt sydda sömmar. Lite detaljbilder.


Ska inom kort visa en korg vi gjorde på FCS träff sist,superenkel och superfint!

söndag 10 april 2011

Trädgårdsfix!

Vilken härlig helg vi haft! Toppenväder och vi har hunnit massor.Planterat lite vårblommor i några krukor och rensat bort gamla blommor i rabatterna. Några vårlökar planterade jag bla i en vågig gammal sockerkaksform jag hittat på loppis.
Eftersom vår trädgård är ny får vi plantera in lökar i den.Vår granne har massor av snödroppar vid sin ladugård så vi har hämtat och planerat in några tidigare och i år blev det på några ställen till.


Såg på trädgårdsfredag i helgen. Där plockade de snödroppar och för att se hur vackra de är inuti ställde de vasen på en spegel,mycket bra ide tycker jag.

Nu hade jag ingen liten vacker spegel men med en putsad gammal silverbricka och det blev också vackert.




Visst är de vackra inuti !


Hoppas veckan blir lika fin som helgen,ha d gott!!!

söndag 3 april 2011

Strandväska!

Nu längtar man efter mer vår och sommar och blir så glad av ljuset och alla färger som finns runt omkring, i alla blommor, inredning och kläder. Dessa sommarpapper ur MajaDesign är så härliga.Blev så sugen på sommaren att jag gjort en strandväska/beachbag i dessa papper,kanske inte håller för en dag på stranden men men glad av färgen blir man iallafall.
Öljetter med snöre så man kan stänga den så det inte blir sand i väskan :-)


Den andra sidan.

Det kommer mera i dessa papper!

Tack för att du kikade in,ha det gott!!
BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: