Sidor

VÄLKOMMEN!

Till mig här blandas scrapbooking , kortmakeri, fotografier och dekorerade ting . En liten blandning av livets händelser !

Hoppas ni ska hitta något som kan inspirera er.

**********************************************************


fredag 31 december 2010

Gott Nytt År !!

Tack för året som gått.Tack för alla kommentarer. Tack för ni besöker mig, trots att det varit ett dåligt scrapår " You make my day".

Nu när det nya året kommer står vi inför nya utmaningar och att få vara med i MajaDesigns team känns superbra och inspirerande.



Jag hoppas vi får en lyckosmed med oss inför 2011 för det behöver vi.
Har haft ett turbulent år där vi upplevt både lycka och sorg, ett år vi aldrig glömmer.
Jag hoppas att vårt bröllop kommer glänsa över allt, även om vårt ♥ aldrig glömmer vår ängel.
Nu hoppas vi på ett riktigt bra 2011!!

Gott Nytt År !!!
♥♥♥

tisdag 28 december 2010

Årets Favoriter 2010!

Tänkte lista några saker från året som gått.Om vi ska börja med det bästa så är det ju såklart vårt bröllop,inget slår ju det!!!
De andra är utan inbördes ordning,bara plockat några små favoriter,har inte ens räknat hur många det blev......





Den här gillar jag lite extra för jag vet hur mycket han älskar den där gitarren.Fick till det där hårda rockiga i den oxå!




Finns inte många kort på mig,Axel och snutten ihop, så jag gillar det.



Mitt största projekt som jag är så stolt över att det äntligen blev klart.Vill ni hela finns det HÄR
Det blev några till slut även om det varit sparsamt med scrappande i år.Ibland blir det så vare sig man vill eller inte...
Är det någon som ni gillar lite extra? *nyfiken*
PS Är ni nyfikna på 2009 års favoriter finns de HÄR

söndag 26 december 2010

Mellandagsmys!

Vi njuter av att vara lediga tillsammans,det är kalla dagar men visst är det härligt!
Här är Axel och jag när vi går på promenad i kylan.



En del snö har vi...


En egen kille som grusar åt oss är inte fel ☺. Vi har en ganska brant backe upp till oss och vintertid är den inte och leka med om man inte skottar och grusar.Som tur är har vi tillgång till en större traktor med☺



Nu ska vi bara ha det gott och mysa,kanske lite scrappande kan hinnas med oxå!


God fortsättning!!

fredag 24 december 2010

♥ God Jul ♥

Smygit upp tidigt på julaftonsmorgon,njuter av tystnaden innan huset fylls av alla glada, nära och kära. I år är det verkligen som i den fina juldikten Midvinternattens köld är hård,stjärnorna gnistra och glimma...... En vit och mysig jul har vi iallafall.Lediga ska vi vara också,härligt! Har scrappat lite runt ett julkort på Axel.

♥♥ Vill önska er alla en riktigt


härlig julafton ♥♥

torsdag 23 december 2010

Några julkort och ask!

Måste börja med att skriva 1000 tack för alla kommentarer jag fått angående DT-teamet i MajaDesign både här och på FB. Ett stort tack också för alla kommentarer om mitt album Min barndoms jular ,eftersom albumet ligger mig varmt om hjärtat är det extra roligt att ni tyckte om det *ler*. MajaDesigns nya serie Ska vi ta en fika ? passar utmärkt till julkort också tycker jag.Här är några enkla, även en tändsticksask till blev det,kan man få för många,hihi!
Vi syns imorgon!


onsdag 22 december 2010

MajaDesigns nya hemsida!!

Så spännande och kul även om jag vetat det ett tag så är det trevligt att få dela det med er nu!!!

Kika här...................Majadesigns nya hemsida

Vi i designteamet är Rosa-Marina, jag, Camilla, Patricia, Sharon

och här är jag ......Linda Mohlin

Tackkort!

Ett avbrott i julstöket med sommarfärger och nu är ju julkortstillverkningen över.Gjort ett Tackkort till en arbetskamrat som tyvärr ska sluta.I Sommarserien från MajaDesign: Sommartider.

Fotona är tagna sent på kvällen och då får man ingen hjälp av det naturliga ljuset så det blir inte så bra,men kortet skulle lämna kort efter så det fick bli så.






Mycket man vill visa men det ska fotas också.....Men nu är vi lediga så då kanske det blir lite foto under tiden vi julstökar ;-)
ha d gott så länge!

söndag 19 december 2010

Julholk!

Man måste ju tänka på fåglarna i dessa vintertider,har gjort ett litet hus till dem.Fast detta får nog stanna inne.Ute har vi redan ett som är väldigt populärt,vi har massor av domherrar och de är så fina. Pappren från MajaDesigns Gammaldags jul. Har även gjort en jultag, av papper från MajaDesigns nya serie Ska vi ta en fika? De är väldigt användara till julkort också. Tyvärr var jag tvungen och ta fotot då det var mörkt eftersom det skulle ges bort, så det blev lite dovt. Snart jul,värst vad tiden går och mina julkort med foto har blivit försenade....hoppas de kommer imorgon. Denna vecka ska det pyntas och mysas, har en del och visa här om jag nu hinner det innan jul.... Hoppas ni alla får en mysig vecka iallafall,mys och njut!

onsdag 15 december 2010

♥ Min barndoms jular! ♥

Nu är ett av mina största scrapprojekt färdigt,började på detta redan förra året men det blev inte klart då,men nu så. Det tar tid ,det vet ni som scrappar mycket väl ;-) Man börjar fundera sen ska foton och text sammanfogas och papper bestämmas och sist ska allt "pillas ihop" och slutligen dekoreras.
Sen har jag lite svårt och scrappa jultema på andra tider om året.

Vill visa allt på en gång för att få en helhet av albumet,det blir lätt "duttande" och svårt att få ihop det annars. Så detta blir ett lååååångt inlägg med måååånga bilder.Eftersom det var ett så stort projekt vill jag visa många detaljerbilder, de kan vara svårt att se annars.

Eftersom scrappa handlar om att dokumentera har jag i detta album dokumenterat min jul som vi firade i vår familj, när jag var liten. Fotografierna är inte alltid de bästa,ni vet ju hur man tog kort förr och det är lite av charmen i detta album med att man ser det.Inga kort är original utan de är alla scannade.Har valt samma typsnitt(QK Holiday) på alla titlar för att de inte ska bli rörigt. Vill visa hur varje uppslag ser ut därför är det två helsidebilder på varje,sen är det så att texten är väldigt personlig så den vill jag inte lägga ut.Men jag har skrivit en kort text till varje titelsida.


Pappren är från MajaDesign Gammaldags Jul
♥ Familjen ♥ Vi har alltid firat jul tillsammans, juldagarna har varit fulla av mys,vi hade ofta ett stort pussel som vi lade tillsammans.Här är jag i pappas famn.

♥ Pepparkakshus ♥




Varje år gjorde vi pepparkakshus,det blev ett landskap med snö av bomull och is av folie.

Mamma sydde en ny klänning till mig varje jul.





♥ Tomten ♥

Vi hade alltid tomte.Innan jul ställde vi ut gröt till han så han ville komma till oss .Efteråt tackade man tomten för alla fina paket





♥ Paket ♥

Vissa år hade vi en paketkalender,ett paket från 1 dec fram till julafton, då låg det ett paket i strumpan.





♥ Släkten ♥ Vi firade julafton hemma med besök av släktingar.



♥ Jag och min bror ♥ Vi hade många roliga saker vi gjorde tillsammans.Vi gjorde marsipanfigurer och annat julgodis,pysslade och tittade på jullovsmorgon.



♥ Traditioner ♥ Varje julaftonsmorgon läste mamma Tomten och Jul i stallet för oss.
♥ Hemma ♥ Vi har alltid firat julafton hemma med riktigt gran både inne och ute.Jag hade också en gran på mitt rum med karamelljus i.






Hoppas ni gillar det ;-) för mig betyder detta album mycket, jag har ju fått dokumentera mina jular.


Man kan tycka att det mesta är ganska självklart men så är det inte alltid, de finns de barn som har mindre roliga minnen från jultiden,det är ledsamt när man tänker på det för man vill ju det ska vara en lycklig tid.Har man som jag bara goda minnen, ska man var mycket tacksam♥

Tack mamma och pappa!


Skriv gärna en rad, det gör mig så glad!!!
BESÖKSRÄKNARE Besökare sen dec-07 Denna månaden: I veckan: Kikat in idag: Online nu: